Halloween photo booth!

Halloween hulinat huipentuvat tänä viikonloppuna. Kiitos teille kivat asiakkaamme, olette tehneet tästä Halloween-kuukaudesta meille ihanan kiireisen!

20141029-popupkemut-halloween-photobooth2

20141029-popupkemut-halloween-photobooth5

Kiitollisena askartelimme vielä yhden Halloween DIY projektin, jonka voitte ladata, tulostaa ja askarrella omalla porukalla nyt tai hyödyntää tulevissa juhlissa. Halloween-askartelu arkeilla on seitsemän erilaista naamaria ja yksi puhekupla! Halusimme jättää naamarit pelkistetyiksi, eli piirismme pelkät ääriviivat, näin naamarit ovat mahdollisimman monikäyttöiset. Itse tulostimme arkit mustalle kartongille, leikkasimme ja aloitimme koristelun valkoisella kynällä. Mustat tyylikkäät naamarit voi koristella myös teipein, tarroin, paljetein, glitter liimalla…

20141029-popupkemut-halloween-photobooth3
20141029-popupkemut-halloween-photobooth1

Photobooth -hassuttelua varten voit kiinnitää naamareihin kauniin paperipillin. Tee paperipillin kärkeen pillin suuntainen viilto, ujuta naamari väliin ja vahvista teipillä taustapuolelta. Mustalle paperille tulostettuun puhekuplaan voit kirjoittaa oman viestisi valkoisella tussilla. Voit myös käyttää puhekuplaa kaavana. Leikkaa pahvista ja liitutauluteipistä (tai siis ihan mustata dc-fixistä) puhekuplan muotoisia liitutauluja ja anna vieraiden kirjoittaa omat terveisensä.

Kuvissa näkyvät pillit, bakers twine -narun ja masking tape -teipit löydät verkkokaupastamme.

Lataa naamarit koneellesi tästä: halloween-bhotobooth

Leave a Reply