Archive of ‘Halloween’ category

Herkullisimmat kurpitsat

Vielä on aikaa koristella kurpitsa! Poimimme Pinterestistä mielenkiintoisimpia ja hauskimpia tapoja kurpitsan koristeluun. Nappaa ideat talteen, inspiroidu ja kokeile!

popupkemut-ideoita-kurpitsajuhliin

Kaikki kuvat poimittu Pinterestistä. Kannattaa ottaa myös Pop up kemut siellä seurantaan ja kurkata viime hetken vinkkejä Halloween -boardiltamme.

Tunnelmallista Halloween -viikonloppua ja kiitos kuluneesta syksystä!

Ps. Olemme saaneet paljon kyselyjä kemukauppaan liittyen ja tosiaan, pienen kemukauppamme löydät nyt ja jatkossa osoitteesta Eerikinkatu 12. Palvelemma maanantaista perjantaihin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-15. Pyhäinpäivänä 31.10. olemme suljettuna.

Mustavalkoinen halloween juhla.

popupkemut-halloween-palot-viiriHalloween juhla kuuluu myös aikuisille! Pimeneviin iltoihin on kiva totutella isommalla porukalla. Naamiaiset, illanistujaiset tai vaikka illallinen pitkän kaavan mukaan kerää ystävät yhteen. Mustavalkoinen halloween -tyyli taipuu moneen. Satsaa nyt muutamiin näyttäviin paperikoristeisiin ja hyödynnä Pop up kemujen ladattavat ja tulostettavat Halloween -diyt.

popupkemut-halloween-kissaviiri-pallotMustavalkoista tyliä maustetaan tänä talvena kullalla. Kimaltelevat uutuudet ja vanhat suosikit tuovat juhlan tuntua pieninä ripauksinakin. Pop up kemujen musta kissaviiri sopii yhtä hyvin teemajuhliin kuin halloween -kemuihin. Kissoille on teipattu kimaltelevat silmät glitter-teipistä!

popupkemut-halloween-kissaviiriLataa kissaviiri käyttöösi ja tulosta mustalle paperille pelkät ääriviivat tai valkoiselle paperille mustat kissat.

popupkemut-halloween-diy-kakku
Helppo herkkubuffet järjestyy valkoisen kakun ja kuppikakkujen, sekä halloweenin henkeen tietysti karkkien ympärille. Red velvet Cake on saanut koristeekseen Pop up kemujen askarteluarkistä löytyvät lepakot ja viirit. Komeuden kruunaa Arctic Chocin mieletön valkosuklaapääkallo (Roobertin Herkku).

Kattauksessa on käytetty ajattomia keraamisia kakkuständejä, suuri valkoinen ja pienempi musta kakkuständi sopii ihanasti myös kynttilöiden jalustaksi. Pienempi kakkuständi mahtuu suuren lasikuvun sisään, noin vaikka joulukodin koristelua jo ajatellen.

popupkemut-halloween-karkitKarkkien tarjoiluun soveltuu erinomaisesti kuppikakkuvuoka, ja erityisen kauniisti herkut voi tarjoilla pienistä lasipurkeista. Lasipurkkeihin on kätketty Roobertin Herkun karkkeja ja purkit on koristeltu mustilla glitter -pakettikorteilla/koristeilla ja tulostettavilla pikkuviireillä.

Pop up kemujen raidallisiin paperipilleihin on kiinnitetty kuumaliimapyssyllä askarteluarkilta löytyvät pienet lepakot. Läpinäkyvät, kannelliset muovipullot ovat syksyn uutuuksia ja soveltuvat mainiosti myös lastenjuhliin. Kestävät ja pestävät!

Lataa Pop up kemujen askarteluarkki käyttöösi!

popupkemut-halloween-kuppikakkukoristeet-viiritHerkullinen kuppikakku ei välttämättä tarvitse hauskaa viiriä kummempaa koristetta. Leikkaa viirit ja kiinnitä coctailtikkuihin esim. kuumaliimalla tai paperiliimalla. Kuppikakut ja kakun voit myös hankkia valmiina! Kanniston leipomon Red Velvet -täytekakku ja Brooklyn Bakeryn Brklyn’s Famous Red Velvet w/ Cream Cheese Frosting  toimivat tässä erinomaisesti!

popupkemut-halloween-pallot

Uusia mustavalkopilkullisia paperilyhtyjä on saatavilla kahdessa eri koossa, ø 41 cm ja ø 30,5 cm. Kaunis kullan värinen paperilyhty tuo säihkettä myös talven juhliin! Lasikuvut ovat uutuuksia valikoimissamme ja löydät ne täältä!

Tunnelmallista Halloween -aikaa ja pöö teille!

Noora/Pop up kemut

Halloween photo booth!

Halloween hulinat huipentuvat tänä viikonloppuna. Kiitos teille kivat asiakkaamme, olette tehneet tästä Halloween-kuukaudesta meille ihanan kiireisen!

20141029-popupkemut-halloween-photobooth2

20141029-popupkemut-halloween-photobooth5

Kiitollisena askartelimme vielä yhden Halloween DIY projektin, jonka voitte ladata, tulostaa ja askarrella omalla porukalla nyt tai hyödyntää tulevissa juhlissa. Halloween-askartelu arkeilla on seitsemän erilaista naamaria ja yksi puhekupla! Halusimme jättää naamarit pelkistetyiksi, eli piirismme pelkät ääriviivat, näin naamarit ovat mahdollisimman monikäyttöiset. Itse tulostimme arkit mustalle kartongille, leikkasimme ja aloitimme koristelun valkoisella kynällä. Mustat tyylikkäät naamarit voi koristella myös teipein, tarroin, paljetein, glitter liimalla…

20141029-popupkemut-halloween-photobooth3
20141029-popupkemut-halloween-photobooth1

Photobooth -hassuttelua varten voit kiinnitää naamareihin kauniin paperipillin. Tee paperipillin kärkeen pillin suuntainen viilto, ujuta naamari väliin ja vahvista teipillä taustapuolelta. Mustalle paperille tulostettuun puhekuplaan voit kirjoittaa oman viestisi valkoisella tussilla. Voit myös käyttää puhekuplaa kaavana. Leikkaa pahvista ja liitutauluteipistä (tai siis ihan mustata dc-fixistä) puhekuplan muotoisia liitutauluja ja anna vieraiden kirjoittaa omat terveisensä.

Kuvissa näkyvät pillit, bakers twine -narun ja masking tape -teipit löydät verkkokaupastamme.

Lataa naamarit koneellesi tästä: halloween-bhotobooth

Mums.. mums.. Zombies!!!

Hirweän halloween -juhlan H-hetki lähestyy! Nyt on viimeistään aika tutustua perinteisen Halloween-teeman vahvaan kilpailijaan Zombeihin. Kevyesti kauhistuttavat Zombie -teemajuhlat syntyvät vihreän, mintun ja turkoosin eri sävyjä yhdistellen. Vihreän sävyihin lisätään ripaus lilaa ja tietenkin musta tasapainottamaan koko palettia. Poimi tästä postauksesta hauskat Zombie-ilmapallot, jotka syntyvät Permanent-tussilla yksiväriseen ilmapalloon vapaasti taiteillen!

popupkemut-halloween-zombies2

Entä mitäpä pidätte tästä kakusta?!? Sokerimuruja -blogin Anna taikoi kuvauksiimme komean Red Velvet-kakun, jota vartioi hurmaava, hieman jo ehkä elähtänyt herrasmies. Komea kakku ei kaipaa juhlapöytään seurakseen kuin hauskoja nameja. Valitse teemaväreihin sopivia naposteltavia ja pakkaa ne vaikka näihin hauskoihin Halloween-kääreisiin.

popupkemut-halloween-zombies

Tarra-arkki on helpoin ja vaivattomin tapa muuntaa yksiväriset kertakäyttöastiat, purkit ja purnukat juhlateemaan sopiviksi. Hyödynnä Zombies tarra arkin hauskat naamat kattauksessa tai askarteluissa yhdessä lasten kanssa. Miksette vaikka piirtäisi näille tyypeille kummalliseen nuppiin sopivat vartalot?

Tutustu juhlateemaan verkkokaupassamme!

Halloween cake pops

popupkemut-halloween-vaahtokarkki-pops-blogiin

Vaahtokarkki on hauska halloween -nami. Valkoinen makeismöykky on sellaisenaankin varsin aavemainen ja elintarviketusseilla vaahtiksista voi taiteilla mitä kummallisempia mörköjä. Kauniit vaahtorakki popit taas ovat salonkikelpoisia makeisia. Nämä kaunokaiset syntyvät vähällä vaivalla ja nonparellien väriä vaihtamalla saat popeista aina omaan juhlaasi sopivat.

Halloween cake popsien valmistamiseen tarvitset:
Suuria (valkoisia) vaahtokarkkeja
Valkosuklaata / Valkoista Candy Melts:ia
Strösseleitä (haluamissasi väreissä)
Paperipillejä
Rusettinauhaa

Paina paperipillit vaahtokarkkeihin pystyyn. Siirrä odottamaan. Sulata valkosuklaa (tai Meltsit) mukissa tai kulhossa mikrouunissa. Ole tarkkana, ettei suklaa pala – lämmitä sitä aina vähän kerrallaan (20 sek.), äläkä käytä mikroa täydellä teholla (600W on ihan hyvä).  Sekoita ja toista kunnes suklaa on sulaa. Voit sulattaa suklaan myös vesihauteessa.

Dippaa vaahtokarkit valkosuklaassa (dippaa noin 1/3 karkista tai puolet, voit itse valita). Heti kun olet dipannut vaahtokarkit sulassa suklaassa ripottele niiden päälle strösseleitä, ne tarttuvat hyvin sulan suklaan pintaan.

Laita valmiit vaahtokarkit pystyyn sopivan kokoiseen maljakkoon tai lasiin – tai painele ne pystyyn vaikkapa styrokslevyyn. Siirrä valmiit herkut jääkaappiin siksi aikaa, että suklaa jähmettyy.

Koristele rusettinauhoin tai haluamallasi tavalla, tarjoile – tai pakkaa kauniisti pusseihin.

popupkemut-halloween-vaahtokarkki-pops-blogiin-2

Kauniit paperipillit, nauhat ja tyylikkäät mustat nonparellit löydät Pop up kemukaupasta.

Hauskimmat halloween askartelut lapsille!

halloween-lapsille-popupkemut

halloween-lapsille-popupkemut3

Keräsimme interentin ihanimmat lapsille sopivat Halloween-aiheiset askertelutehtävät piristämään ja viihdyttämään pikkuväkeä vaikkapa sateisena sunnuntaina! Tutustu linnkkien takaa löytyviin ohjeisiin ja käärikäähän hihat:

Lankakummitukset: Eighteen25
Suuri väritettävä kummitustalo: Mr Printables
Wc-rulla lepakot: Mollymoo
Kummitustalo: I heart crafty things
Origamilepakot: My Little Day
Karkkilaatikot ja Halloween-teemapaperit: Popupkemut

Innostuitteko? Pinterest boardillamme liki 200 ideaa lisää! Kliks!

Ilmapallokimpulla koristelet näyttävästi!

popupkemut-halloween-ilmapallolajitelma


Wau!
Aika upea ilmapallokoriste juhlatilassa tai tarjoilupöydän yläpuolella. Ja kuinka edullisesti tällainen syntyykään.

Ilmapallot mielletään turhan usein pikkulasten jutuiksi, vaikka upeissa väriyhdistelmissä, ne taipuvat juhlan kuin juhlan somisteeksi. Ilmapallot ovat myös edullisin tapa somistaa suurempaakin juhlatilaa. Laadukkaat pallot kestävät päivästä toiseen, joten koristelun voi suorittaa hyvissä ajoin etukäteen.

 

popupkemut-halloween-pallot
Yhdellä ilmapallolajitelmapaketilla teet jo kuvan kaltaisen näyttävän nipun. Pop up kemujen ilmapallot tulevat ihanissa väreissä Ranskasta. Värivalikoimamme on kattava – yksiväristen pallojen lisäksi myynnissä on erilaisia lajitelmia ja kuviollisia palloja. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassa ja löydä omat suosikkisi.

Läpinäkyvästä ilmapallosta saat suloisen somisteen kun täytän pallon confeteilla. Confettisilppua viitsiväinen tekee itse, mutta helpoimmalla pääset tilaamalla kaunista silkkipaperisilppua kaupastamme ilmapallo-ostosten ohessa. Halloween -teemaan sopivalla confettilajitelmalla täytät useamman pallon. Ilmapallo täytetään ennen puhaltamista kääntämällä suuaukkoa hieman ulos ja ujuttamalla confetti pallon sisälle.

Supersuositut paperipallot kuuluvat kemukaupan perusvalikoimaan ja nyt niitä on kauppa pullollaan. Perusvalikoimaan kuuluvat ø 20 cm ja ø 25 cm paperipallot. Halloweenin kunniaksi palloja saa nyt myös mustina ja oransseina!

Monster munch!!

popupkemut-halloween-monstermunch-blogiin

Vai pitäisikö sanoa MONSTER MUMS! Vapise Rocky Road, sillä Monster Munch on uusi musta. Hauska ja helppo Halloween-herkku valmistuu yhdessä pikkuväen kanssa ja taipuu aika moneen teemajuhlaan! Valitse nonparellit, karkit ja sula suklaa mieltymystesi mukaan. Me testasimme tätä  Eighteen25 -blogista bongattua ohjetta Halloween-teemaan sopivin koristen. Kuvauksissa meitä auttoi Sokerimuruja -blogin Anna. Tänään teimme tätä porukalla lasten kanssa, nelivuotiaan ollessa projektin pääarkkitehti.

popupkemut-halloween-monstermunch-blogiin4

Tarvitset:

pussin mikro-popcornia tai kattilallisen perinteisiä
1/3 pss oransseja candy meltsejä
1/3 pss mustia candy meltsejä
väreiltään sopivia karkkeja (M&M’s, Skittles tms.)
Candy corn -karkkeja (Behnford’s / tee itse)
Syötäviä silmiä (valmiita karkkeja, tai sokerimassasta askarrellen)
Muita haluamiasi karkkeja (hämähäkkejä, ötököitä, kummituksia)

Näin helppoa se on:

Levitä leivinpaperi uunipellin tai ison tarjottimen päälle. Valmista popcornit ja kaada levyksi leivinpaperin päälle.

Sulata oranssit candy meltsit kuuman vesihöyryn päällä kattilassa tai mikrossa. Muista sekoitella välillä ja vahtia, ettei karkkimassa pala. Sulata myös mustat candy meltsit.

Laita sulaneet massat omiin pursotinpusseihinsa ja leikkaa pussien kärkeen pieni reikä pursottamista varten. Pursottele oranssia ja mustaa meltsiä popcorni-levyn päälle haluamallasi tavalla.

Lisää Monster Munchiin valitsemasi karkit, candy cornit ja silmät. Halutessasi voit pursotella oranssilla ja mustalla candy-värillä popcornia vielä.

Anna hetkisen kuivua  ja aseta tarjolle. Tämän herkun pakkaat parhaiten paperipusseihin. Tehtävään erinomaisesti sopivia paperipusseja löydät täältä.

(Voit korvata candy meltsit suklaalla. Mikäli käytät suklaata, anna seoksen jäähtyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.)

Järjestä hirweän hauskat halloween -kemut!

popupblog-halloween-kattaus
Illat pimenevät ja pian koittaa se aika, kun noidat, elävät kuolleet, mustat kissat ja muut hiriöt saapuvat piristämään synkkeneviä syyskelejä! Päätimme antaa tälle tulokasjuhlalle mahdollisuuden ja heittäydyimme täysillä Halloween-hulluttelujen maailmaan. Kaksi uutta juhlateemaa HALLOWEEN ja ZOMBIES ilahduttavat syksyn juhlijoita ja perinteinen halloween-meininki on piristynyt Pop up kemujen tapaan. Lila, oranssi ja musta saavat teemajuhlatuotteissamme rinnalleen hauskan mintun sävyn.

Teemasta on irronnut aivan hulluna kaikkea hauskaa! Ensinnäkin kaksi erilaista teemaa – wau. (Tulemme perehtymään zombeihin tällä foorumilla vähän myöhemmin, voit tutustua näihin kavereihin jo verkkokapassamme.) Lisäksi lokakuun ajan blogissamme on luvassa paljon ohjeita ja inspiraatiota juhlien tarjoiluhin, sekä ladattavia askartelujuttuja YES FREEBIES!

popupblog-kattaustuotteet-halloween
Myös Ranskalaisen My Little Day:n ihanat Halloween-teeman juhlatuotteet ovat nyt tilattavissa. Ranskalaisten teema on hienostunut, halloweeninä pukeudutaan suuriin rusetteihin, jotka koristavat myös uusia paperilautasia ja mukeja. Kaupastamme löyyvät teemaan sopivat ilmapallot, pillit, pussit ja paperikoristeet. Ihania paperipalloja saa nyt myös kaikissa väreissä! Halloween ei ole vain lasten juhla. Vaan mainio syy kutsua koolle kiva kaveriporukka!

popupblog-teema-paperit-halloween

Oletko jo tutustunut teemapapereihimme? Halloween-teemasta löytyy kaksi uututtaa. Rusetein ja halloween-kuvion koristellun teemapaperin kääntöpuolella on askarreltava jättikarkki. Mustavalkoisessa teemapaperissa vuorottelevat raidat, haamut ja pääkallot. Teemapaperit ovat tilattavissa verkkokaupastamme 8 kpl:een setteinä. Halloween yllätyksenä saat nyt ladata teemapaperit omaan käyttöösi ilmaiseksi ja tulostaa askarteluja varten kotikoneella. Mustavalkoinen teemapaperi löytyy kaupastamme tämän linkin takaa ja värikäs teemapaperi taas täältä. Tilatessasi teemaparit verkkokaupastamme ne on aina tulostettu Fabrianon 160 m/m2 myrkyttömälle ekologiselle design-paperille.

Lataa teemapaperit tästä: popupkemut-halloween-teemapaperi-ladattava
Lataa taiteltava jättikarkki tästä: popupkemut-halloween-karkki-ladattava

popupblog-teema-tarrat-halloween
Teematuotteisiin kuuluvat tietenkin myös hauskat tarrat ja etiketit, joissa seikkailevat nyt haamut, lepakot, kurpitsat ja pääkallot. Tarroilla koristelet mukit, lahjapussit ja vaikka karkkibuffan lasipurkit. Anna mielikuvituksen lentää ja ota lapset mukaan tarrapuuhiin.

popupblog-halloween-karkkipussit-candycorn-2

popupblog-teema-askarreltavat-halloween
Viirit kuuluvat tottakai ilmapallojen ja paperipallojen ohella teematuotteisiimme. Ilmapallonippu on hauska ja näyttävä, sekä edullinen koriste. Yhdellä ilmapallolajitelmapussilla koristelet jo näyttävästi. Viirin kanssa pääset hieman askartelemaankin!

Halloween on aika herkullinen juhla. Karkkibuffa on hyvä ja helppo vaihtoehto juhlien tarjoiluja ajatellen. Panosta karkkien esillepanoon tai pakkaa kaikille vieraille herkut omiin pusseihin. Me panostimme karkkipussien etikettien suunnitteluun erikoistuotteena vain tätä teemaa varten. Karkkipussien etiketit ja niihin sopivat pussit löydät kemukaupasta. Voit myös tulostaa etiketit omaan käyttöösi tästä:popupkemut-halloween-karkkikaare-ladattava.

Hauskaa halloweenin odotusta ja pysykää palstalla. Paljon hirwiöhauskaa vielä luvassa.