Hei hoi seilori!

Seilorihenkiset bileet sopivat kesäkemuiksi tai teemajuhlaksi, myös kesähäihin tämä raikas ja reipas juhlateema on rantautunut.

Pop up kemujen Seiloriteemassa toistuvat klassiset sinisen ja punaisen sävyt ja teemaa piristää raikas keltainen. Myös picnicille mukavasti sopiva teema on helppo ja hauska toteuttaa juuri omia suosikkivärejä korostaen.

popupkemut-meriteema-seilori4

Paperipusseja kannattaa kokeilla myös picnic kattauksessa. Leivät sujahtavat hauskoihin pussukoihin vaivattomasti. Tarroilla ja narulla paketista tulee jo todella viimeistelty.

popupkemut-meriteema-seilori3

Suuri ympyrätarra sopii kattaukseen koristamaan kulhoja, pusseja, purnukoita, maljakoita, laseja ja karahveja. Tarroja voi käyttää myös juomalasien merkkaamiseen isommissa bileissä. Myös kylmän keiton voi tajoilla kauniista lasipurkeista tai pakata pulloon piknikille. Nappaa ohje herkulliseen Gazpacho -keittoon Sokerimuruja -blogista.

popupkemut-meriteema-seilori-tarrat

popupkemut-meriteema-seilori-teemapaperi

Teemapaperi taipuu monenlaiseen kattauksessa ja koristeuissa. 8 kpl teemapaperisetissä on sini- ja valkoraidallisia papereita, jonka toisella puolella toistuu ankkurikuvio. Leikkaamalla ja taittelemalla teemapaperista syntyy kauniita koristeita juhlapöytään tai kattaukseen.

popupkemut-meriteema-seilori

 Paperipilleistä ja etiketeistä saa hauskoja koristeita buffet-pöytään tai vaikkapa näyttävän koristeen kakun päälle. Vieraille voi myös järjestää pienen tietovisan, tai käyttää tarroja plaseeraukseen – niissä nimittäin toistuvat viestilipuista tutut aakkoset.

popupkemut-meriteema-seilori2

Juhlatilaa somistamaan löytyy laaja valikoima ilmapalloja ja paperikoristeita teeman väreissä. Viritä kattoon viirinauha tai kerää paperipalloista komea kimppu. Ylelliset tassel-nauhat sopivat erityisen hyvin häihin ja aikuisten juhliin.

Leave a Reply