Ilmapallokimpulla koristelet näyttävästi!

popupkemut-halloween-ilmapallolajitelma


Wau!
Aika upea ilmapallokoriste juhlatilassa tai tarjoilupöydän yläpuolella. Ja kuinka edullisesti tällainen syntyykään.

Ilmapallot mielletään turhan usein pikkulasten jutuiksi, vaikka upeissa väriyhdistelmissä, ne taipuvat juhlan kuin juhlan somisteeksi. Ilmapallot ovat myös edullisin tapa somistaa suurempaakin juhlatilaa. Laadukkaat pallot kestävät päivästä toiseen, joten koristelun voi suorittaa hyvissä ajoin etukäteen.

 

popupkemut-halloween-pallot
Yhdellä ilmapallolajitelmapaketilla teet jo kuvan kaltaisen näyttävän nipun. Pop up kemujen ilmapallot tulevat ihanissa väreissä Ranskasta. Värivalikoimamme on kattava – yksiväristen pallojen lisäksi myynnissä on erilaisia lajitelmia ja kuviollisia palloja. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassa ja löydä omat suosikkisi.

Läpinäkyvästä ilmapallosta saat suloisen somisteen kun täytän pallon confeteilla. Confettisilppua viitsiväinen tekee itse, mutta helpoimmalla pääset tilaamalla kaunista silkkipaperisilppua kaupastamme ilmapallo-ostosten ohessa. Halloween -teemaan sopivalla confettilajitelmalla täytät useamman pallon. Ilmapallo täytetään ennen puhaltamista kääntämällä suuaukkoa hieman ulos ja ujuttamalla confetti pallon sisälle.

Supersuositut paperipallot kuuluvat kemukaupan perusvalikoimaan ja nyt niitä on kauppa pullollaan. Perusvalikoimaan kuuluvat ø 20 cm ja ø 25 cm paperipallot. Halloweenin kunniaksi palloja saa nyt myös mustina ja oransseina!

Leave a Reply