Archive of ‘joulukalenteri’ category

Tee itse DIY -joulukalenteri keräilijälle

Ensimmäisten joulukalentereiden ilmestyttyä kauppoihin trioni totesi melko yksiäänisesti tahtovansa tänä vuonna kyllä Pokemon -kalenterit. Pokemon -korttien keräily on ollut syksyn hitti alakouluikäisillä ja kalenteritoive ei tullut siis kovinkaan suurena yllätyksenä. Pikainen googletus ei kuitenkaan tarjonnut ratkaisua, saatika miellyttävää ratkaisua kalenteripulaan, joten itse tehty kalenteri alkoi muhia ajatuksissani.

Eräänä hiljaisena iltana piirsin kalenterin ja viimeistelin sen pian ensimmäiseksi askarteluversioksi. Olin lopputulokseen sen verran tyytyväinen, että haluan jakaa sen kanssanne. Kalenterin koko sopii useimmille keräilykorteille ja toivonkin tämän tuovan helpotusta joulukalenterin sisällön ja muodon pähkäilyyn muissakin lapsiperheissä.

Voit ladata joulukalenteritiedoston omalle koneellesi ja tulostaa arkit itse tai tilata valmiit tulosteet Pop up kemujen verkkokaupasta. Keräilykalenteri on tulostettu Fabrianon 120 g/m2 myrkyttömälle mattapintaiselle ekologiselle design -paperille, ja sen hinta on 12,90 €. Mikäli haluat tulostaa kalenterin itse, käytä myös kotona hieman tavallsta paksumpaa paperia, jotta kortit eivät kuulla paperin läpi.

  1. Leikkaa kortit arkeilta paperiveitsellä ja tee esim. nuuttiluulla esitaitokset katkoviivoja pitkin.

popupkemut-diy-joulukalenteri-kerailykortit-3

2. Liimaa tai teippaa laidat kiinni.

popupkemut-diy-joulukalenteri-kerailykortit-23. Valmis korttitasku.

popupkemut-diy-joulukalenteri-kerailykortit-4

Valmiit korttitaskut voi sinetöidä tarralla tai teipillä ja ripustaa nauhalla seinälle tai ikkunalle. Korttitaskut voi myös kiinnittää vaikka joulukuusen muotoon lastenhuoneen oveen.

popupkemut-diy-joulukalenteri-kerailykortit-5 Tosikeräilijät tietenkin sitovat joulukalenterin nippuun kumpparilla. Tämäkin voi olla kätevä tapa säilyttää joulukalenteri. Varsinkin jos lapsia on paljon ja seinät alkavat loppua kesken.

popupkemut-diy-joulukalenteri-kerailykortit

Verkkokaupastemma löytyvät myös supersuositut ja kauniisti pakatut joulukalenterimme, joihin mahtuu isompikin yllätys. 12,90 € hintaista joulukalenteria on saatavilla punaisena ja mustana ja se sisältää 24 paperipussia, 24 kalenteritarraa ja 4 m bakers twine -narua. Joulukalenteritarroja ja paperipusseja myös oman mielen mukaisen kalenterin toteuttamiseen löytyy runsaasti!

popupkemut-joulukalenteri-diy

Iloa joulun odotukseen!

Noora/Pop up kemut

Inspiroidu netin ihanista DIY joulukalenteritoteutuksista!

popupkemut-joulukalenteridiy-1 popupkemut-joulukalenteridiy2

popupkemut-joulukalenteridiy3

Ensi sunnuntaina koittaa ensimmäinen adventti ja viikon päästä maanantaina aukeaa ensimmäinen kalenteriluukku. Vielä ehdit hyvin askarrella ihanan kalenterin. Keräsimme tähän muutaman kalenterisuosikkimme. Pop up kemujen DIY-joulukalenterituotteet ehtivät viikonlopuksi perille kun teet tilauksesi viimeistään keskiviikkona 26.11.

1. Ranskalainen tavarantoimittajamme My Little Day on toteuttanut tämän ihanan timanttikalenterin. Kalenterin toteuttamiseen tarvitset valitsemiasi papereita ja numerot. Numerokortit löytyvät verkkokaupastamme.

2. ja 3 La Maison De LouLou:n blogista löydät kuusen muotoisten joulukalentereiden teko-ohjeet. Klikkaa auki Holiday Craft -nettilehti, joka on lukemisen arvoinen muutenkin. Numero 2. ohjeen löydät tämän linkin takaa.

4. Snug-studion Nido-lehdelle suunnittelema talvinen joulukuvaelma syntyy vaikka lasten kanssa yhdessä askarrellen.

5. Ohjeet Oh Happy Day:n kuusimetsään löytyvät heidän blogistaan.

Iloisia askarteluhetkiä ja innostunutta tohinaa pimeisiin iltoihin!

 

Tee itse ihana joulukalenteri

popupkemut-joulukalenteri-feelis

popupkemut-joulukalenteri-feelis2

Mietitkö vaihtoehtoa perinteiselle paperikalenterille tai suklaakalenterille? Haluaisitko piilottaa kalenteriin ihania yllätyksiä, mutta jokapäiväinen suklaa-annos ei innosta? Tekisit itse, mutta se on vaivalloista… Entä jos se ei olisikaan – jos saatavilla olisi ihana, helppo DIYjoulukalenteri!

popupkemut-diy-joulukalenteri-mustavalkoinen

DIY joulukalenteripaketti sisältää 24 kpl paperipussia, 24 numerotarraa, 4 m bakers twine -narua ja rullan laadukasta mt-masking tape -washiteippiä. Kalenteri on saatavilla mustavalkoisena, neonvärisenä, punavalkoisena tai kauniin pastellin sävyissä. Kaikkiin kalentereihinvoit valita myös voimapaperin väriset paperipussit.

Piilota pusseihin haluamasi jouluyllätykset ja askartele kalenteri roikkumaan tai teippaa vaikka seinään joulukuusen muotoinen kalenteri. Anna mielikuvituksen lentää ja muista, että parhaat ideat saattavat syntyä yöaikaan. Silloinhan se on kalenteri täytettäväkin, että sisältö pysyy salaisuutena pienille pussien rapistelijoille!