Archive of ‘juhlatrendit’ category

Ananas bananas mitkä juhlat!

Hauska ananasteema sopii kevään ja kesän juhliin myös aikuiseen makuun! Iloinen keltainen on ihana pääsiäsiväri, mutta sopii juhlapöytään myös kesän kuumetessa. Keräilimme ihania vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla järjestät kepeät ja kauniit ananasjuhlat!

popupkemut-ananas-juhlat

Ananasorigamitaittelut pilleihin Sugar and Charm. Ananasmaiset pääsiäismunat Studio Diy.

popupkemut-ananas-juhlat-2

Ananas juhlakutsut rakentuvat paperimukiin, ohje: Oh Happy Day. Ruskeista paperipusseista maalaamalla syntyvät Ananas lahjapussit, The House That Lars Built.

popupkemut-ananas-3

Paperihedelmät Mr Printables ja ladattava & tulostettava Ananas-juhliste Maiko Nagao.

Psst.!
Loppuun vielä pieni giweaway. Pop up kemut -Ananasviiri!
Lataa, askartele ja tulosta! popupkemut-ananas-tulostetteva.

Juhlatrendit 2015

Uuden vuoden kynnyksen yli astuttua on hyvä katsahtaa menneeseen ja tutkia niitä teemoja, värejä ja kuoseja, jotka miellyttivät asiakkaitamme, mutta kurkata myös tulevaan. Tähän vuoteen ja tuleviin juhlatrendeihin.

Aloitetaan trendien tutkailu tämän kauden it väreistä! Pantonen kevään trendivärireportti kertoo sen, minkä perusteella monet suunnittelijat ovat tehneet töitään tätä vuotta silmällä pitäin. Viileät ja pehmeät sävyt ovat nousussa.

Kiinnitetään huomiomme ensin sinisyyteen. Sinisten värien esiinmarssista ovat supisseet juhlastylistit jo tovin aikaa. Mikäli kesähäiden väriteema on vielä suunnittelematta ota tämä värimaailma harkintaan.

popupkemut-juhlatrendit-sinisyys

Hääjuhliin sopivat myös erityisen hyvin väriskaalassa nousevat pehmeät pähkinöiden, mantelien, aprikossin ja puuterin sävyt.

popupkemut-juhlatrendit-manteli

Suunnitteletko juhlia? Nappaa suosikkisi juhlatrendeistä! 

Uuden, vanhan, kertiksen ja itse askarrellun yhdisteleminen on paitsi kätevää, myös trendikästä. Kaiva kaappeja ja yhdistele rohkeasti kuoseja ja materiaaleja. Less is more, satsaa vaikka yhteen näyttävään yksityiskohtaan, joka varastaa vieraiden huomion.

Satsaa koristeisiin, jotka voit käyttää uudelleen, esimerkiksi kaunis viirinauha koristaa juhlatilan, mutta voi somistaa myös lastenhuoneen. Juhlien left overit kannattaa käyttää ilahduttamaan lapsia joko omassa taloudessa tai nakata vaikka viereiseen kouluun tai päiväkotiin. Kaappien täyttäminen ei kannata.

popupkemut-juhlatrendit-ilmapallot

Personoidut ja koristellut ilmapallot
täyttävät juhlatilan näyttävästi. Askartele hieman extraa ja yllätä vieraasi maalatuilla tai confetein täytetyillä ilmapalloilla.

Liukuvärjätyt ja marmoroidut pinnat kattaustarvikkeissa ja tekstiileissä
tekevät taiteellisen ja yksilöllisen silauksen juhlaan. Erityisesti kodintekstiilituotteissa näitä näkyy nyt paljon. Yhdistä sinisen sävyinen liukuvärjätty pöytäliina valkoisen/kullan väriseen kattaukseen kauniin ja trendikkään juhlalookin aikaansaamiseksi.

popupkemut-juhlatrendit-timantit

Timantti pitää pintansa tämänkin kauden trendikkäimpänä juhlamuotona.
Monipuolinen muoto mahdollistaa käsin askarrellut koristeet ja pinjatat. Elegantti timantti sopii hääjuhlaan, mutta leikkisän muotonsa ansiosta myös lasten juhlaan. Pop up kemujen valikoimasta timantit löytyvät uudistuneesta Pikkuprinsessa -juhlateemasta.

popupkemut-juhlatrendit-tarjoilut

Juhlatarjoiluissa näkyvät tämän vuoden huipputrendi raakaruoka- ja leivontabuumi, terveellisyys ja vaihtoehtoiset sokerittomat herkut. Toisaalta överit on joskus paremmat kuin vajarit ja juhlapöydän kiistattomana kruununa jatkaa kakku. Upeat värikoordinoidut buffetit, viimeistellyt leivokset ja keksit ilahduttavat juhlavieraita. Ihanien Marenkityttöjen maailmanvalloituskin on kovassa vauhdissa.

Kukat ja hedelmät runsaissa printeissä näkyvät vahvasti muodissa, joten melko varmasti ne löytävät tiensä myös kattauksiin.

Lasten juhlatrendit syntyvät pienten keskuudessa leviävistä ilmiöistä. Mistä supistaan nyt päiväkodin pihalla?

Suositut piirretyt, elokuvat ja sarjat. Lego on napannut erityisesti leikki-ikäiset pojat otteeseensa, ilmiöitä syntyy myös peleistä. Esimerkiksi Minecraft on löytänyt tiensä peleistä Lego-tuotesarjaksi ja tänä vuonna tulemme näkemään myös palikkabileitä.

popupkemut-juhlatrendit-pojat

Teinimutanttikilpikkonnat ja dinosaurukset jatkavat suosiossa tänäkin vuonna. Merirosvoteema puhuttelee erityisesti pienempiä pokia. Kiitos Jaken!

popupkemut-juhlatrendit-frozen

Ihana Elsa ja jäinen Frozen -maailma ovat prinsessojen mieleen.
Tässä teemassa toistuu vahvasti myös sinisten trendivärien kirjo. Nyt pöytään katetaankin vaaleansininen, eikä vaaleanpunainen kattaus!

Sukupuolineutraalimmat lastenjuhlat järjestyvät ikisuosikkien; eläinten ja värikkään sirkuksen ympärille. Sirkus-teema on ylivoimaisesti suosituin juhlateema myös Pop up kemuissa. Veikkaanpa, että eräs allekirjoittaneenkin hurmannut karhuherra, saattaa lisätä myös nallejen näkymistä juhlapöydissä.

Näiden juhlatrendien lisäksi mieleen tulee lukuisia muitakin ihania houkutuksia juhlarintamalta, mutta palataanpa niihin kevään mittaa.

Ja pääasia on tietenkin, että väki viihtyy ja juhlakalu on onnellinen. Viis niistä trendeistä sitten.