Leijuva ilmapallo on DIY -juhlajärjestäjän unelma

Ilmapallo on mitä monipuolisin juhlasomiste. Pallot sopivat lasten juhlaan, mutta monipuolisesta tarjonnasta löytyy aikuisten juhliin ja arvokkaisiinkin tilaisuuksiin sopivia palloja. Perusväristen pallojen lisäksi tarjolla on metallinhohtoisia palloja ja läpinäkyviä palloja, jotka confetilla täytettynä ovat hienostunut juhlarekvisiitta. Myös tyylikkäät painetut ilmapallot ovat hauska lisä juhliin ja niitä kannattaa yhdistellä yksivärisiin palloihin. Valmiisiin lajitelmiin on kerätty tyylikkäitä väriyhdistelmiä, jotka helpottavat juhlien järjestäjää valinnanpaljouden keskellä.

Ilmapallo sopii erinomaisen hyvin myös tuunattavaksi. Palloihin voi piirtää, niitä voi maalata ja koristella erityisen hauskoiksi tai juhlaviksi. Eerikinkadun myymälästä noudettuna ilmapallot saa myös valmiiksi heliumilla täytettyinä, jolloin juhlavat pallot kohoavat kohti taivasta kauniina kimppuina.

Keräsimme tähän juttuun hauskoja ideoita, joilla tuunaat ilmapalloista aivan eritisen hauskoja tai kauniita. Vieläpä helposti.

diy-morsian-polttarit-ilmapallot

Polttariseurueet etsivät usien hauskoja, mutta kauniita ja edullisia tapoja somistaa vuokrattua juhlatilaa. Ehdotan usein seuruelle ilmapalloja, vaikka niihin suhtaudutaan usein hymistellen. Törmäsimme näihin kauniisiin morsiamelle räätälöityihin ilmapalloihin Balloon Time -blogissa. Juttu on hyvä esimerkki siitä kuinka kauniin somisteen juhlaan ilmapalloista saa. Hauskat morsiamelle suunnatut viestit syntyvät vaaleanpunaiseen ilmapallolajitelmaan helposti tussilla. Polttariseurueille ja Put a ring on it -teemaan sopivat hyvin myös Pikkuprinsessa -teeman 40 mm tarrat, joilla voi koristella vaikka skumppalasit!

diy-palmunlehti-ilmapallot

Myös nämä supertyylikkäät kasvien lehtikuviolla koristellut pallot sopivat hempeän tyttömäisiin juhliin. Balloon Time -blogista löydät ohjeet ja tulostettavat palmunlehdet ilmapallojen toteuttamista varten. Samaisesta blogista löytyy myös lisää kuvia tästä superkauniista juhlasta ja ilmapalloista juhlapöydän koristeena, osana kattausta. Herkkä tropiikin tunnelma syntyy vaaleanpunaista, valkoista ja kasvien vihreää sävyä yhdistelemällä.

diy-halloween-ilmapallot

Lokakuussa juhlitaan taas halloween -teemalla ja toivotetaan pimeät syysillat tervetulleiksi kauhistuttavin kemuin. Halloween juhlaan sopivat musta, valkoiset, oranssit ja lilat ilmapallot. Pop up kemujen Halloween -teemassa on myös ripaus minttua, joka sopii myös vihreiden pallojen kaveriksi zombie -teemaan.

Tyylikkäät hämähäkki-pallot syntyvät kun heliumilla täytettyyn palloon kiinnitettyyn naruun lisätään hämähäkki. DIY -ohje ja kuva Studio Diy.

diy-halloween-silmapallot

Myös nämä hiukan koomisetkin simämunailmapallot ovat Studio Diy:n käsialaa ja ohje niiden tekemiseen löytyy Balloon Time -blogista. Valkoiseen palloon on tussilla piirretty silmiä. Tussin sijaan tässä voisi käyttää myös akryylimaalia.

diy-kummitus-halloween-ilmapallot

Balloon Time -blogista löytyvät vielä nämä veikeät kummitukset. Halloween -koristeidenhan ei tarvitse olla pelottavia! Kummitusilmapallojen toteutukseen tarvitset valkoisia ilmapalloja, valkoista silkkipaperia, tussit ja kaksipuolista teippiä.

diy-confetti-ilmapallot

Pian alkava pikkujoulukausi korkkaa talven juhlakauden. Myös jouluun mahtuu leikkisyyttä, väriä ja kepeyttä enemmän kuin ennen. Perinteinen skandinaavinen joulu värittyy pienillä hauskoilla yksityiskohdilla. Juhlavat Confetissa dipatut ilmapallot sopivat yhtä hyvin pikkujouluihin kuin pitkien pyhien ilahduttajiksi.

diy-joulukuusi-jouluvalot

Tai mitäpä jos koristelisit kuusen tänä vuonna hieman leikkisämmin? Balloon Time -blogista löydät ohjeet jouluvaloin koristeltujen ilmapallojen tekemiseen.

diy-maalatut-ilmapallot

Vuosi päättyy metallinhohtoisissa tunnelmissa. Ylelliset kultamaalilla viimeistellyt ilmapallot somistavat kattauksen. Vuoden vaihtuessa uuteen lasketaan viimeiset sekunnit. Kun kello näyttää keskiyötä poksuatetaan confetilla täytetyt ilmapallot!

Ilmapalloista todella on moneksi! Ne sopivat vuoden jokaiseen juhlaan. Tutustu kattavaan ilmapallovalikoimaamme verkkokaupassa ja nouda täytetyt ilmapallot Eerikinkadun myymälästämme.

Leave a Reply