Mums.. mums.. Zombies!!!

Hirweän halloween -juhlan H-hetki lähestyy! Nyt on viimeistään aika tutustua perinteisen Halloween-teeman vahvaan kilpailijaan Zombeihin. Kevyesti kauhistuttavat Zombie -teemajuhlat syntyvät vihreän, mintun ja turkoosin eri sävyjä yhdistellen. Vihreän sävyihin lisätään ripaus lilaa ja tietenkin musta tasapainottamaan koko palettia. Poimi tästä postauksesta hauskat Zombie-ilmapallot, jotka syntyvät Permanent-tussilla yksiväriseen ilmapalloon vapaasti taiteillen!

popupkemut-halloween-zombies2

Entä mitäpä pidätte tästä kakusta?!? Sokerimuruja -blogin Anna taikoi kuvauksiimme komean Red Velvet-kakun, jota vartioi hurmaava, hieman jo ehkä elähtänyt herrasmies. Komea kakku ei kaipaa juhlapöytään seurakseen kuin hauskoja nameja. Valitse teemaväreihin sopivia naposteltavia ja pakkaa ne vaikka näihin hauskoihin Halloween-kääreisiin.

popupkemut-halloween-zombies

Tarra-arkki on helpoin ja vaivattomin tapa muuntaa yksiväriset kertakäyttöastiat, purkit ja purnukat juhlateemaan sopiviksi. Hyödynnä Zombies tarra arkin hauskat naamat kattauksessa tai askarteluissa yhdessä lasten kanssa. Miksette vaikka piirtäisi näille tyypeille kummalliseen nuppiin sopivat vartalot?

Tutustu juhlateemaan verkkokaupassamme!

Leave a Reply