Mustavalkoinen halloween juhla.

popupkemut-halloween-palot-viiriHalloween juhla kuuluu myös aikuisille! Pimeneviin iltoihin on kiva totutella isommalla porukalla. Naamiaiset, illanistujaiset tai vaikka illallinen pitkän kaavan mukaan kerää ystävät yhteen. Mustavalkoinen halloween -tyyli taipuu moneen. Satsaa nyt muutamiin näyttäviin paperikoristeisiin ja hyödynnä Pop up kemujen ladattavat ja tulostettavat Halloween -diyt.

popupkemut-halloween-kissaviiri-pallotMustavalkoista tyliä maustetaan tänä talvena kullalla. Kimaltelevat uutuudet ja vanhat suosikit tuovat juhlan tuntua pieninä ripauksinakin. Pop up kemujen musta kissaviiri sopii yhtä hyvin teemajuhliin kuin halloween -kemuihin. Kissoille on teipattu kimaltelevat silmät glitter-teipistä!

popupkemut-halloween-kissaviiriLataa kissaviiri käyttöösi ja tulosta mustalle paperille pelkät ääriviivat tai valkoiselle paperille mustat kissat.

popupkemut-halloween-diy-kakku
Helppo herkkubuffet järjestyy valkoisen kakun ja kuppikakkujen, sekä halloweenin henkeen tietysti karkkien ympärille. Red velvet Cake on saanut koristeekseen Pop up kemujen askarteluarkistä löytyvät lepakot ja viirit. Komeuden kruunaa Arctic Chocin mieletön valkosuklaapääkallo (Roobertin Herkku).

Kattauksessa on käytetty ajattomia keraamisia kakkuständejä, suuri valkoinen ja pienempi musta kakkuständi sopii ihanasti myös kynttilöiden jalustaksi. Pienempi kakkuständi mahtuu suuren lasikuvun sisään, noin vaikka joulukodin koristelua jo ajatellen.

popupkemut-halloween-karkitKarkkien tarjoiluun soveltuu erinomaisesti kuppikakkuvuoka, ja erityisen kauniisti herkut voi tarjoilla pienistä lasipurkeista. Lasipurkkeihin on kätketty Roobertin Herkun karkkeja ja purkit on koristeltu mustilla glitter -pakettikorteilla/koristeilla ja tulostettavilla pikkuviireillä.

Pop up kemujen raidallisiin paperipilleihin on kiinnitetty kuumaliimapyssyllä askarteluarkilta löytyvät pienet lepakot. Läpinäkyvät, kannelliset muovipullot ovat syksyn uutuuksia ja soveltuvat mainiosti myös lastenjuhliin. Kestävät ja pestävät!

Lataa Pop up kemujen askarteluarkki käyttöösi!

popupkemut-halloween-kuppikakkukoristeet-viiritHerkullinen kuppikakku ei välttämättä tarvitse hauskaa viiriä kummempaa koristetta. Leikkaa viirit ja kiinnitä coctailtikkuihin esim. kuumaliimalla tai paperiliimalla. Kuppikakut ja kakun voit myös hankkia valmiina! Kanniston leipomon Red Velvet -täytekakku ja Brooklyn Bakeryn Brklyn’s Famous Red Velvet w/ Cream Cheese Frosting  toimivat tässä erinomaisesti!

popupkemut-halloween-pallot

Uusia mustavalkopilkullisia paperilyhtyjä on saatavilla kahdessa eri koossa, ø 41 cm ja ø 30,5 cm. Kaunis kullan värinen paperilyhty tuo säihkettä myös talven juhliin! Lasikuvut ovat uutuuksia valikoimissamme ja löydät ne täältä!

Tunnelmallista Halloween -aikaa ja pöö teille!

Noora/Pop up kemut

Leave a Reply