Party like a pink Flamingo

Pop up kemut on aloittanut yhteistyön uuden juhlatarvikevalmistajan, Delight Departmentin, kanssa. Delight Department on Hollantilais-Saksalainen juhlatarvikeyritys, joka valmistaa korkeatasoisia juhlatuotteita ja juhlateemoja aikuisempaankin makuun. Delight Departmentin juhlatuotteet ovat laadukkaita ja upeasti pakattuina sopivia paitsi juhlaan myös lahjaksi. Uuden yhteistyökumppanin myötä myös värivalikoimamme kasvaa kattamaan hillittyjä nuden, hiekan, persikan ja tumman sinisen sävyihin.

popupkemut-flamingo-teemahuhla-4

Kevään uutuuksiin kuuluu verkkokaupasta nyt löytyvä Flamingo -teema, jossa persikan, pinkin, valkoisen, kullan ja hiekan sävyt yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi, tuoden uusia sävyjä tyttömäiseen juhlatyyliin. Flamingo -teema sopii upeasti lastenjuhlien lisäksi kesäkemujen teemaksi ja polttareihin. Herkulliset ja raikkaat värit kannustavat kattamaan pöytään hedelmiä ja muita raikkaita herkkuja. Mukit täyttyvät smoothieista ja uudet tarjoilumukit sopivat mainiosti hedelmäpalojen ja pienen suolaisen naposteltavan tarjoiluun.

popupkemut-flamingo-teemajuhla-2

popupkemut-flamingo-teemajuhla-3

Tuoteuutuuksista löytyy myös valmiiksi kasattu tupsuviiri, joka toimitetaan ylellisessä pahvilaatikossa. Tupsuviirillä saat helposti juhliisi huipputrendikkään tunnelman. Myös tupsupaperipallot kuuluvat kevään uutuuksiin. Yhdistele eri kokoisia ja värisiä palloja rohkeasti yhdeksi kimpuksi.popupkemut-flamingo-teemajuhla-kollaasi

popupkemut-flamingo-teemajuhla
Tupsuviiri, paperipallot ja muut paperikoristeet sopivat kauniisti paitsi juhlaan myös sisustukseen.

Leave a Reply