Pop up kemut juhlakauppa on avattu!

Tervetuloa Pop up kemuihin – teemajuhliin erikoistuneeseen juhlakauppaan.

kemupaketti-pakkaus
Pop up kemut on uusi suomalainen juhlakauppa, joka tekee juhlien järjestämisestä helppoa ja hauskaa. Nyt saatavilla on yhdeksän ihanaa, suomalaisten suunnittelijoiden tekemää juhlateemaa.  Jokaiseen teemaan sisältyvät kutsukortit, viirit, teemapaperit ja neljä erikokoista tarraetiketti-arkkia, joilla juhlateema siirtyy yksivärisiin paperituotteisiin. Osan tuotteista voi ostaa ladattavina tiedostoina, jolloin juhlateema-materiaalia voi tulostaa näppärästi omalla kotiprintterillä.

Juhlateemat on suunniteltu erilaisiin tunnelmiin ja värimaailmoihin. Voit selata verkkokaupassa tuotteita teemoittain: Avaruuskemut, Jätskibaari, Supersankarit, Satukaupunki, Viikset, Sydän, Pikkuprinsessa, Pilvi & Pisara… Saat aina ehdotuksen teemaan sopivista tuotteista ja värimaailmasta.

Pop up kemu-tuotteiden lisäksi löydät kaupastamme ranskalaisen My Little Day -valmistajan juhlatuotteet, kuten paperipillit, lahjapussit, ilmapallot, paperipallot, pahvimukit, pahvilautaset ja erilaiset paperikoristeet. Saatavana on myös käsityönä valmistettuja juhlatuotteita, kuten viirejä, tarroja ja erikoistuotteita.

Helpoin tapa järjestää juhlat on valita valmis kemupaketti. Kaikki suloiset teemajuhlat on kerätty yksiin kansiin, kattauspaketti täydentää teemajuhlaa ja Kemucombossa on kaikki yhdessä paketissa.

Klikkaa itsesi juhlatuulelle http://www.popupkemut.fi

Leave a Reply