Archive of ‘Pop up kemut DIY’ category

LOVE! – askartele ystävänpäiväkoristeet

popupkemut-ystavanpaiva-viiri

Ammutaan rakkauden nuolia! Sujauta ystävälle kuoreen viesti tai leikkaa monta sydäntä ja pari nuolta viiriksi asti. Pop up kemut tarjoaa nämä söpöt askarreltavat.

popupkemut-ystavanpaiva-diy

Lataa nuolet koneellesi ja tulosta tästä: popupkemut-loveviiri. Huom! nuolet ja teksti ovat  peilikuvana, näin mahdolliset hudit viivan kanssa jäävät taustapuolelle piiloon yksipuolisissa toteutuksissa.

Lataa sydämet tästä: popupkemut-ystavanpaiva-sydan!

Katso edellisestä postauksesta kuinka nuolet koristavat vaikka kattausta. Vielä ehdit osallistua ihanaan karkkibuffet-arvontaan. Osallistumisaikaa on 14.2. asti.

DIY paperirusetit

Helppo ja näyttävä paperiaskartelu olkaapa hyvä! Koristele paketit, pahvimukit, kuppikakkuvuoat, coctailtikut tai tee vaikka viiriksi asti. Miksei kutsun koristeeksikin tai plaseeraukseen?

popupkemut-rusetti-diy-blogiin-3

popupkemut-rusetti-diy-blogiin-2

Tulosta paperirusetit haluamallesi paperille ja leikkaa kuviot irti. Kiinnitä rusetit kekseltä liimalla ja kartonginpalalla tai käytä rusetin väriin sopivaa paperiteippiä. Mikäli tulostimesi ei suostu syöttämään ulos sopivaa paperia tee yhdestä rusettiarkista kaavat ja jäljennä haluamallesi paperille niin monta rusettia kuin jaksat. 

popupkemut-rusetti-diy-blogiin

Lataa PDF-tiedosto käyttöösi täsä: popupkemu-paperirusetti-tulostettava

Mukavia askarteluhetkiä ja muistakaahan jättää palautetta ja jakaa kuvat onnistumisista!