Rapujuhlat kepeämpään tyyliin

Rapujuhlat ovat mukava alkusyksyn juhla. Kokoonnutaan yhteisen pöydän ympärille nautiskelemaan lämpimän kesäyön tunnelmasta ja punaisista saksiniekoista. Rapujuhlien kattaus ja tarjoilut ovat kuin parhaita perinteitä, klassikot toimivat aina, mutta moni etsii koristeluihin ja kattaukseen uutta ideaa.

popupkemut-rapujuhlat-koristeet-paperikoristeet-paperipallot

popupkemut-rapujuhlat-koristeet-viirinauha

Pop up kemujen Rapurallaa -teematuotteet tarjoavat vaihtelua perinteiseen rapukattaukseen, rikastuttavat klassista kattausta ja piristävät juhlan ilmettä. Rapurallaa -teeman värimaailma koostuu punaisesta paletista, jota piristää välimeren siniset sävyt. Kirkkaan punaisen rinnalle on tuotu oranssin eri sävyjä, lohenpunainen ja ripaus persikkaa. Valkoinen, luonnonvalkoinen ja hiekka rauhoittavat tunnelmaa. Hyödynnä kattauksessa luonnon materiaaleja ja kata pöytään pellavaliina.

Viiriä ei aina tarvitse ripustaa, vaan se voi koristaa juhlapöytää ja kiemurrella kattauksen keskellä. Rapurallaa -viiri on saanut seurakseen teemaan sopivista papereista leikattuja pieniä lippuja. Näin piristät viirin kuin viirin ilmettä.

popupkemut-rapujuhlat-kattaus-idea

popupkemut-rapujuhlat-kattaus

Ravut maistuvat paitsi isossa porukassa, myös ihan kahden kesken. Kaunis illallinen omalla parvekkeella tai kuistilla, on vaivan arvoinen. Ravut voi tarjoilla myös valmiina annoksina vaikka leivän ja levitteiden kera. Kattauksessa kertakäyttöastioiden, lasipurkkien ja porsliinien yhdisteleminen toimii kivasti.

popupkemut-rapujuhlat-kattaus-kahdelle

Rapurallaa -teeman tarroilla koristelet lasipullot, purkit ja kortit kätevästi. Hyödynnä tarroja sellaisenaan tai leikkele erilaisista pahveista tarroille alustat, jotka kiinnittyvät etiketin tapaan paperinarulla, juuttinarulla tai nahkanarulla kattauksen astioihin. Pienellä vaivalla juhliin tulee näin ylellinen, viimeistellyn tunnelman.

popupkemut-rapujuhlat-kattaus-juomat

Tutustu koko kattaustuotevalikoimaan kaupassa. Yhdistele vanhaa ja uutta, kerää luonnon aarteet kattaukseen ja nauti!

popupkemut-rapujuhlat-rapukattaus-tuotteet

Leave a Reply