Archive of ‘Teemajuhlat’ category

Järjestä hauskat Noodoll juhlat + DIY ohjeet ja sisällöt!

popupkemut-noodoll-teemajuhla

Nyt on aika järjestää mahtavat Noodoll-kemut!

Mutta mikä Noodoll?

Japanilaisen suunnittelijan kynästä Lontoolaisyritykselle vuonna 2010 syntyneet hauskat hahmot ovat kasvamassa aikamme Miffyiksi ja Hello Kittyiksi. Nuudelimaailmassa elävät riisimonsterit ovat tämän menestystarinan takana. Kahdesta hahmosta (Ricemon and Riceroar) alkunsa saanut villitys kasvaa vuosi vuodelta; pehmolelujen, sekä paperitavaran lisäksi myös uusilla tuotteilla. Ranskalaisen My Little Dayn ja Noodoll:in yhteistyössä syntyi tämä ilahduttava juhlatuotemallisto, joka puhuttelee monen ikäisiä juhlijoita ja varmasti tyttöjä ja poikia yhtälailla.

Juhlien järjestäjälle teema on herkullinen ja täynnä mahdollisuuksia. Plkistetty juhlateema sopii moderniin makuun. Teematuotteita on helppo yhdistellä yksivärisiin juhlatarvikkeisiin.

popupkemut-noodoll-juhlatuotteet

Juhlatarvikkeet löydät helposti Pop up kemujen verkkokaupasta. Paperilautaset (kaksi erilaista) 4,90 €/8 kpl, lautasliinat (kaksi erilaista) 4,90/20 kpl, paperimukit (kaksi erilaista) 4,90/8 kpl ja paperipussit 4,50 €/10 kpl.

popupkemut-noodoll-teemajuhla-maitotolkitMy Little Day tarjoaa juhlateemaan sopivat askarreltavat kaupan päälle! Lataa tästä: Harmaa maitotölkki, vaaleanpunainen maitotölkki, mintun värinen maitotölkkiHello -teksti ja korvat. ja taittele hauska pieni ”maitotölkki” kaverilahjoille tai tarjoiluille. Alkuperäinen ohje löytyy My Little Day:n sivuilta ja se on julkaistu ranskaksi.

  1. Tulosta valitsemasi hahmo/tölkki jämäkälle paperille ja leikkaa ääriviivoja pitkin.
  2. Käytä taittoluuta tai paina kevyesti paperiveitsellä taittoviivoja pitkin niin, että saat tehtyä kauniit taitokset. Taittele kaikkia viivoja pitkin ennen kasaamista.
  3. Sulje pohja ja täytä halutessasi pienillä yllätyksillä.
  4. Teippaa tölkin suuaukko kiinni.

(Harmaalle tölkille voit halutessasi liimata vielä korvat ja tulostaa Hello -tekstin tai kirjailla omia tekstejäsi hahmojen suuhun.)

noodoll-maitotolkki-taitteluohje

Tulosta vielä tämä yksinkertainen Nuudelikaupungin siluetti  ja kääri rullalle kaverilahjapussiin tai kata juhlapöytään tabletiksi. Pienille värittäjille sopivat erinomaisesti myös OMY:n kumitettavat taikatussit ja erityisen helposti pestävät uutuustussit. Tussit ovat myös mainio lahjaidea!

popupkemut-noodoll-varityskuva

Minimalistiset STAR WARS -teemajuhlat

popupkemut-star-wars-juhlat

Upeat ystävämme Ranskassa, julkaisivat blogissaan ihania DIY -ideoita tyylikkäisiin Star Wars -juhliin. Yhdistämällä mustaan ja valkoiseen metallivärejä ja muutaman minimalistisen vinkin juhlan teemasta annat mielikuvitukselle tilaa ja järjestät juhlat sankarille iästä piittaamatta!

Runsaasti mustavalkoisia kattausttuotteita löydät kootusti Pop up kemut -verkkokaupasta

popupkemut-starwars-teemajuhla

Ohjeet Star Wars mini -terrarioihin löytyvät My Little Day:n blogista. Blogia julkaistaan ranskan kielellä, joten ohessa kuvia ja lyhyt käännös ohjeista.

Terrarion tekeminen on mahtavan hauskaa puuhaa! Se alkaa aina tarvikkeiden hankinnasta ja siihen voi osallistua koko juhlaseurue. Terrarion rakentaminen on myös hauska aktiviteetti kaverijuhlilla. Silloin voitte sankarin kanssa etukäteen hakea materiaalit askarteluja varten metsästä ja toteuttaa terrarion kertakäyttöastiaan tai edulliseen lasiin, jolloin jokainen juhlavieras voi viedä rakennelman kotiin mennessään.

Tarvitset:

– Lasiastian (ja kannen)
– Materiaaleja terrarion täyttämiseen: hiekkaa, oksia, lehtiä, kasvien osia, kiviä
– Minifiguurin (esim. lego-hahmon)

R2D2 -terrario

popupkemut-starwars-teemajuhla-asetelma

popupkemut-starwars-teemajuhla-asetelma3

popupkemut-starwars-teemajuhla-asetelma4

Darth Vader -terrario

popupkemut-starwars-teemajuhla-diy2

popupkemut-starwars-teemajuhla-asetelma2

popupkemut-starwars-teemajuhla-diy


M y Little Day:n blogista löytyy myös hauska ohje ja tulostettava arkki, jolla yksiväriset paperimukit muuntuvat hauskoiksi Star Wars -hahmoiksi.

popupkemut-starwars-teemajuhla-mukit

Yksiväristen kattaustuotteiden tuunaaminen käy näppärästi myös tarroilla ja etiketeillä. Laajan valikoiman erilaisia teemajuhliin sopivia etikettejä löydät kaupastamme.

Tätä teemaa varten suunnittelimme aurinkokunta -tarrat (popupkemut-aurinkokunta_tarrat_40x40), jotka voit käydä lataamassa oheisesta linkistä veloituksetta omaan käyttöösi!

popupkemut-aurinkokunta-tarrat

Hei hoi seilori!

Seilorihenkiset bileet sopivat kesäkemuiksi tai teemajuhlaksi, myös kesähäihin tämä raikas ja reipas juhlateema on rantautunut.

Pop up kemujen Seiloriteemassa toistuvat klassiset sinisen ja punaisen sävyt ja teemaa piristää raikas keltainen. Myös picnicille mukavasti sopiva teema on helppo ja hauska toteuttaa juuri omia suosikkivärejä korostaen.

popupkemut-meriteema-seilori4

Paperipusseja kannattaa kokeilla myös picnic kattauksessa. Leivät sujahtavat hauskoihin pussukoihin vaivattomasti. Tarroilla ja narulla paketista tulee jo todella viimeistelty.

popupkemut-meriteema-seilori3

Suuri ympyrätarra sopii kattaukseen koristamaan kulhoja, pusseja, purnukoita, maljakoita, laseja ja karahveja. Tarroja voi käyttää myös juomalasien merkkaamiseen isommissa bileissä. Myös kylmän keiton voi tajoilla kauniista lasipurkeista tai pakata pulloon piknikille. Nappaa ohje herkulliseen Gazpacho -keittoon Sokerimuruja -blogista.

popupkemut-meriteema-seilori-tarrat

popupkemut-meriteema-seilori-teemapaperi

Teemapaperi taipuu monenlaiseen kattauksessa ja koristeuissa. 8 kpl teemapaperisetissä on sini- ja valkoraidallisia papereita, jonka toisella puolella toistuu ankkurikuvio. Leikkaamalla ja taittelemalla teemapaperista syntyy kauniita koristeita juhlapöytään tai kattaukseen.

popupkemut-meriteema-seilori

 Paperipilleistä ja etiketeistä saa hauskoja koristeita buffet-pöytään tai vaikkapa näyttävän koristeen kakun päälle. Vieraille voi myös järjestää pienen tietovisan, tai käyttää tarroja plaseeraukseen – niissä nimittäin toistuvat viestilipuista tutut aakkoset.

popupkemut-meriteema-seilori2

Juhlatilaa somistamaan löytyy laaja valikoima ilmapalloja ja paperikoristeita teeman väreissä. Viritä kattoon viirinauha tai kerää paperipalloista komea kimppu. Ylelliset tassel-nauhat sopivat erityisen hyvin häihin ja aikuisten juhliin.

Woof!! Näin järjestät koiramaiset kemut!

Pop up kemujen uusi Koiramaiset kemut -teema puhuttelee pieniä ja suurempiakin koirafaneja! Tai mikset järjestäisi juhlia pienen koiranpennun saapuessa taloon tai rakkaan vanhuksen saavuttaessa koiralle arvokas ikä.

popupkemut-koiramaiset-kemut-mukit

popupkemut-koiramaiset-kemut-murobuffetti-1

Teema on suunniteltu toimimaan erityisen hyvin mustavalkoisten kattaustarvikkeiden kanssa. Tähän teemaan sopivat myös räiskyvät neonvärit. Käytä koristeluissa rekvisiittana pehmolelut ja muut koiralelut. Kaverilahjaksi sopii vaikka pörröinen pehmolelukoira kotiin vietäväksi.

popupkemut-koiramaiset-kemut-tarra-arkki-40mm

KOIRAMAISET KEMUT -TARRA-ARKKI, YMPYRÄ Ø 40 MM

Koiramaiset kemut -teemapaperista askarrellaan koiran koppi. Teemapaperin toiselta puolelta löytyy sarjaan sopivaa tapettia. Voit kattaa kaikille vieraille oman tabletin tai askarrella koirankopit toivottamaan vieraat tervetulleeksi pöytään. Voit myös käyttää arkilta löytyvää koirankoppia kaavana ja taiteilla eri värisiä koppeja ja kattoja. Koppi on kiva myös värittää!

popupkemut-koiramaiset-kemut-teemapaperi

popupkemut-koiramaiset-kemut-teemapaperi-fiilis

MUROBUFFET

Oletko järjestämässä juhlia päiväkotipäivän päätteeksi tai kaipaat ideoita terveellisempään tarjottavaan, jolla pienten mahat täyttyvät ennenkuin kakku kannetaan pöytään? Kata pöytään helppo murobuffet. Ja näin se tehään:

Tarvitset:

  • erilaisia muroja valintasi mukaan
  • strösseleitä tai muita koristeita
  • maitoa
  • kivat kulhot
  • lusikat

Kaada murot lasipurkkeihin tai paperipusseihin, jotka voit koristella erilaisilla tarroilla. Koiramaiset kemut -teeman 40 mm tarroista löytyy mm. hauskoja tarroja tähän käyttöön. Kaada maito lasipurkkeihin tai kannuun. Asettele murot, strösselit ja maito buffetmaisesti esille. Muista kauhat tai lusikat muroille! Me käytimme murobuffetin kulhoina näitä ihania raidallisia jäätelökulhoja.

Ps. Murobuffetilla voit ilahduttaa myös omia lapsiasi ihan tavallisena arki-iltana

Ahoy Pirate! Tervetuloa merirosvojuhliin & arvonta!

popupkemut-merirosvojuhlat-ilmapallot

Hauskat merirosvojuhlat syntyvät helposti yhdistelemällä mustaa ja valkoista punaiseen.

Modernin twistin klassikkoteemaan saat lisäämällä perusvärien rinnalle ripauksen välimeren vedenalaista tunnelmaa turkoosin ja mintun sävyissä. Tällä väripaletilla on toteutettu myös Pop up kemujen merirosvoteema.

Raidat, pallot, ankkurit, pääkallot, parrat ja tietysti aarrekartta! – kuuluvat tähän teemaan tietenkin.

popupkemut-merirosvojuhlat-viiri

Ilmapallot ja viirit kutsuvat merirosvot juhlaan. Ilmapallokimpuilla somistat tilan näyttävästi. Hauskan värikkään kokoleman teemaan sopivista palloista saat jo yhdellä ilmapallolajitelmalla. Valitse mustat, punaiset ja valkoiset pallot tai  ilmapallolajitelma turkoosin eri sävyissä. Tyylikkäät Ankkuri-ilmapallot voit sujauttaa vaikka lahjapusseihin kotiin viemiseksi.

Pop up kemut -klassikon, eli kolmioviirin lisäksi Merirosvo-temmasta on saatavlissa uusi lippuviiri. Lippuviiri on helppo ja kiva askarrella yhdessä lasten kanssa.

popupkemut-merirosvojuhlat-kattaus-blogiin

Näyttävä kattaus on helppo toteuttaa teemapaperin ja kertakäyttöastioiden avulla. Leikittele väreillä tai valitse tyylikäs mustavalkoinen kattaus. Merirosvo -teemapaperin toisella puolella on jännittävä merirosvokartta, jonka jokainen juhlavieras saa värittää mieleisekseen. Karttaa voi myös käyttää apunaan aarrejahdissa. Kartan kääntöpuolella toistuu pääkallokuvio.

popupkemut-merirosvojuhlat-kartta

Hauskan kartta/pääkallopaperin löydät verkkokaupastame.

popupkemut-merirosvojuhlat-kaverilahja

Tähän teemaan on helppo löytää myös kaverilahjat pienellä panostuksella. Pääkallot, kultarahat, tatuoinnit, silmälaput ja huivit sopivat teemaan mainiosti.

– – – – – –

Mikä parasta nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kaverilahjat 12 lapselle!

Kommentoi tätä postia kirjoituksen kommenttikentässä ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on kaverilahjapussit sisältöineen 12 lapselle. Arvontavoitto sisältää:

– 12 kpl punavalkoraidallisia tai mustavalkoraidallisia paperipusseja
1 arkki merirosvoteeman tarroja (halkaisija 60 cm)
rulla mt-masking -teippiä
– laatikollinen merirosvoaarteita (kultarahoja, pääkalloja ja muuta merirosvoaiheista rekvisiittaa)
– 12 kpl Fazerin lakupötköjä

Osallistu nyt jättämällä terveiset kommenttikenttään jutun otsikon alapuolella.
Kun jaat postin Pinterestissä, Facebook-seinälläsi tai omassa blogissasi, saat kaksi arpaa!
Muista liittää silloin kommenttiisi myös viesti JAETTU ja missä.

Ahoy! Onnea matkaan, voittaja arvotaan 30.1. ja voittaja julkaistaan tässä blogissa.
Pysyhän siis kuulolla!

Mokkapalat lakritsimaitokaakaokuorrutteella

popupkemut-merirosvojuhlat-mokkapalat-5

Yksi kakku/syntymäpäiväjuhlat saa riittää ja siksi päädynkin yleensä tekemään lastenjuhlille ”kakun korvikkeen”. Pikkulapsten kaverisynttäreille on ehkä hieman turhauttavaa leipoa ja kahden täytekakun tekemin tuntuu työläältä kun usein juhlitaan kummit/mummit -porukalla ja kaveriporukalla erikseen. Kakku tulee leivottua useimmiten siis vanhemmille juhlavieraille, jotka arvostavat leipomuksen eteen nähtyä vaivaa ehkäpä enemmän kuin suuri lapsikatras.

Useimmiten olen päätynyt tekemään kakun korvikkeeksi muffinsseja, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi, maukkaiksi ja helposti kauniiksi koristeltaviksi. Tällä kertaa kaipasin muffinssien tilalle vaihtelua. Mietin mistä lapset pitävät, mikä on helppo valmistaa ja koristella, kun ymmärsin etten ole koskaan, en koskaan ole leiponut mokkapaloja!

Ryhdyin heti etsimään mokkapalareseptiä ja päädyin tähän Helsingin Sanomien supersuosittuun reseptiin, jota muokkasin kuorrutteen osalta enemmän lapsille sopivaan makuun. Perusreseptiä on helppo varioida. Kerrallahan näitä tulee kokonaisen ison pellillisen verran.

Pohja:

200 g voita
4 munaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 dl maitoa

1. Sulata rasva ja laita jäähtymään (tai käytä juoksevaa rasvaa).
2. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen munasokerivaahtoon puuhaarukalla käännellen.
4. Sekoita joukkoon voisula.
5. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
6. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Kuorrute:

50 g voita
1 pkt (500 g) tomusokeria/ruokotomusokeria
1 dl maitoa
1 rkl kaakaojauhetta
2 tl lakritsijauhetta

1. Sulata kuorrutusta varten voi kattilassa, jätä kattila liedelle ja sekoita muut aineet voisulan joukkoon. Sekoittele vispilällä kunnes seos on sileää. Löysähkö kuorrute levittyy helpommin kauniisti pohjan päälle, voit säädellä kuorrutteen paksuutta lisäämällä nestettä (maitoa) tai vähentämällä tomusokerin määrää.
2. Valuta kuorrutetta kattilasta tasaisesti uunista tulleen pohjan päälle – levitä loput seoksesta nuolijalla. Huomioi, että kuorrute jähmettyy nopeasti!
3. Paloittele jäähtyneenä.

Mikäli haluat koristella mokkapalat nonparelleilla, levitä ne kuorrutteen päälle heti levittämisen jälkeen. Merirosvojuhlille erinomaisesti sopiva herkku syntyi koristelemalla mokkapalat sokerimassalla, johon piirrettiin elintarviketusseilla aarrekarttoja. Mokkaruudut koristeltiin leikkaamisen jälkeen.

Näin teet merirosvokartat mokkapalojen pinnalle:

Kauli sokerimassa ohueksi levyksi tomusokerin tai silikonialustan avulla. Leikkaa veitsellä sokerimassasta mokkaruutujen kokoisia neliöitä. Piirrä sokerimassan pintaan haluamiasi kuvioita. Aseta koriste mokkaruudun päälle.

popupkemut-merirosvojuhlat-mokkapalat-3

popupkemut-merirosvojuhlat-mokkapalat-4

popupkemut-merirosvojuhlat-mokkapalat-2

popupkemut-merirosvojuhlat-mokkapalat

Noora/Pop up kemut

Mums.. mums.. Zombies!!!

Hirweän halloween -juhlan H-hetki lähestyy! Nyt on viimeistään aika tutustua perinteisen Halloween-teeman vahvaan kilpailijaan Zombeihin. Kevyesti kauhistuttavat Zombie -teemajuhlat syntyvät vihreän, mintun ja turkoosin eri sävyjä yhdistellen. Vihreän sävyihin lisätään ripaus lilaa ja tietenkin musta tasapainottamaan koko palettia. Poimi tästä postauksesta hauskat Zombie-ilmapallot, jotka syntyvät Permanent-tussilla yksiväriseen ilmapalloon vapaasti taiteillen!

popupkemut-halloween-zombies2

Entä mitäpä pidätte tästä kakusta?!? Sokerimuruja -blogin Anna taikoi kuvauksiimme komean Red Velvet-kakun, jota vartioi hurmaava, hieman jo ehkä elähtänyt herrasmies. Komea kakku ei kaipaa juhlapöytään seurakseen kuin hauskoja nameja. Valitse teemaväreihin sopivia naposteltavia ja pakkaa ne vaikka näihin hauskoihin Halloween-kääreisiin.

popupkemut-halloween-zombies

Tarra-arkki on helpoin ja vaivattomin tapa muuntaa yksiväriset kertakäyttöastiat, purkit ja purnukat juhlateemaan sopiviksi. Hyödynnä Zombies tarra arkin hauskat naamat kattauksessa tai askarteluissa yhdessä lasten kanssa. Miksette vaikka piirtäisi näille tyypeille kummalliseen nuppiin sopivat vartalot?

Tutustu juhlateemaan verkkokaupassamme!

Kisu kisu…

Kemukauppiaan tytär täytti juuri kuusi vuotta. Tyttö toivoi sitkeästi kissa-teeman juhlia ja tämän toiveen siivittämänä syntyi kauppaamme uusi juhlateema.

Värikäs, leikkisä ja reipas juhlateema taipuu moneen menoon ja lempiväriin. Tyylitellyn kissahahmon lisäksi teemaan liittyvät vahvasti rusetit, tassut ja lankakerät. Tästä tematiikasta juhlan järjestänä on helppo tehdä koristeluja ja keksiä pelejä ja leikkejä synttärikemuille.

Teeman värimaailma sopii erinomaisesti My Little Day:n kolmio- ja rusettikuviollisiin kertakäyttöastioihin ja MeriMerin valmistamiin suloisiin Harlekiini-astioihin. Kaverijuhlien kattauksesta tuli helposti todella herkullinen.

popupkemut-kisukisu-tarra-60mm

popukemut-kisukisu-kattaus-3

popupkemut-kisukisu-poytaliina

popupkemut-kisukisu-lankakaerat

popupkemut-kisukisu-kattaus

Tarjoilujen suhteen valittiin helppoja ja lapsille mieluisia herkkuja. Jos kaverisynttärit järjestetään heti koulupäivän jälkeen, kannattaa suosia erityisesti myös lapsille maistuvia suolaisia tarjottavia. Helpot juustoleivät kääräistiin teemapaperiin ja koristeltiin coctail-tikuin, joihin oli liimattu teematarrat. Pop up kemujen kaikki teemapaperit on tulostettu ekologiselle ja myrkyttömälle design-paperille, joten papereita voi turvallisesti käyttää myös ruokien tarjoiluun ja esillepanoon.

Tarjoilujen vetonaulana oli täytekakun sijaan ”koristele oma muffinssi -workshop”. Jokaiselle vieraalle oli varattu herkullinen kuppikakku, jonka valkoinen kuorrute odotti täyttäjäänsä. Vinkkejä juhlien tarjoiluihin kysyin tietenkin Sokerimuruja -blogin Annalta. Sain ihania ehdotuksia, joista päädyin valitsemaan Strömsön suklaakuppikakut. Resepti vaikutti helpolta (ja oli myös sellainen) ja erityisesti siinä kiehtoi kuppikakun browniemainen koostumus. Tämä resepti päätyi suoraan suosikkilistalleni. Pienet juhlavieraat nauttivat todella kuppikakkujen koristeluista ja karkkein alta paljastunut suklaakuppikakku taisi viedä hetkeksi tyttölauman kieletkin…

popupkemut-kisukisu-leivat

Kisu kisu -teeman tablettien/teemapaperin toiselta puolelta löytyy hauska kissanaamari. Juhlien aktiviteetiksi valikoitui luonnollisesti kissanaamarin askartelu ja lankakeristä inspiroiduttiin solmimaan ystävännauhoja. Kissanaamarista saa erityisen hienon, mikäli intoutuu kääräisemään rusetinkin korvan juureen. Rusetit voi hyödyntää myös kattauksessa tai juhlien koristelussa ja leikata naamarit jokaiselle vieraalle valmiiksi.

popupkemut-kisukisu-naamari

popupkemut-kisukisu-naamari-2

popupkemut-kissanaamari-1

Tutustu kisuteemaan verkkokaupassamme ja hei! pidämme palautteesta, kerro tykkäsittekö tästä teemasta?

Järjestä hirweän hauskat halloween -kemut!

popupblog-halloween-kattaus
Illat pimenevät ja pian koittaa se aika, kun noidat, elävät kuolleet, mustat kissat ja muut hiriöt saapuvat piristämään synkkeneviä syyskelejä! Päätimme antaa tälle tulokasjuhlalle mahdollisuuden ja heittäydyimme täysillä Halloween-hulluttelujen maailmaan. Kaksi uutta juhlateemaa HALLOWEEN ja ZOMBIES ilahduttavat syksyn juhlijoita ja perinteinen halloween-meininki on piristynyt Pop up kemujen tapaan. Lila, oranssi ja musta saavat teemajuhlatuotteissamme rinnalleen hauskan mintun sävyn.

Teemasta on irronnut aivan hulluna kaikkea hauskaa! Ensinnäkin kaksi erilaista teemaa – wau. (Tulemme perehtymään zombeihin tällä foorumilla vähän myöhemmin, voit tutustua näihin kavereihin jo verkkokapassamme.) Lisäksi lokakuun ajan blogissamme on luvassa paljon ohjeita ja inspiraatiota juhlien tarjoiluhin, sekä ladattavia askartelujuttuja YES FREEBIES!

popupblog-kattaustuotteet-halloween
Myös Ranskalaisen My Little Day:n ihanat Halloween-teeman juhlatuotteet ovat nyt tilattavissa. Ranskalaisten teema on hienostunut, halloweeninä pukeudutaan suuriin rusetteihin, jotka koristavat myös uusia paperilautasia ja mukeja. Kaupastamme löyyvät teemaan sopivat ilmapallot, pillit, pussit ja paperikoristeet. Ihania paperipalloja saa nyt myös kaikissa väreissä! Halloween ei ole vain lasten juhla. Vaan mainio syy kutsua koolle kiva kaveriporukka!

popupblog-teema-paperit-halloween

Oletko jo tutustunut teemapapereihimme? Halloween-teemasta löytyy kaksi uututtaa. Rusetein ja halloween-kuvion koristellun teemapaperin kääntöpuolella on askarreltava jättikarkki. Mustavalkoisessa teemapaperissa vuorottelevat raidat, haamut ja pääkallot. Teemapaperit ovat tilattavissa verkkokaupastamme 8 kpl:een setteinä. Halloween yllätyksenä saat nyt ladata teemapaperit omaan käyttöösi ilmaiseksi ja tulostaa askarteluja varten kotikoneella. Mustavalkoinen teemapaperi löytyy kaupastamme tämän linkin takaa ja värikäs teemapaperi taas täältä. Tilatessasi teemaparit verkkokaupastamme ne on aina tulostettu Fabrianon 160 m/m2 myrkyttömälle ekologiselle design-paperille.

Lataa teemapaperit tästä: popupkemut-halloween-teemapaperi-ladattava
Lataa taiteltava jättikarkki tästä: popupkemut-halloween-karkki-ladattava

popupblog-teema-tarrat-halloween
Teematuotteisiin kuuluvat tietenkin myös hauskat tarrat ja etiketit, joissa seikkailevat nyt haamut, lepakot, kurpitsat ja pääkallot. Tarroilla koristelet mukit, lahjapussit ja vaikka karkkibuffan lasipurkit. Anna mielikuvituksen lentää ja ota lapset mukaan tarrapuuhiin.

popupblog-halloween-karkkipussit-candycorn-2

popupblog-teema-askarreltavat-halloween
Viirit kuuluvat tottakai ilmapallojen ja paperipallojen ohella teematuotteisiimme. Ilmapallonippu on hauska ja näyttävä, sekä edullinen koriste. Yhdellä ilmapallolajitelmapussilla koristelet jo näyttävästi. Viirin kanssa pääset hieman askartelemaankin!

Halloween on aika herkullinen juhla. Karkkibuffa on hyvä ja helppo vaihtoehto juhlien tarjoiluja ajatellen. Panosta karkkien esillepanoon tai pakkaa kaikille vieraille herkut omiin pusseihin. Me panostimme karkkipussien etikettien suunnitteluun erikoistuotteena vain tätä teemaa varten. Karkkipussien etiketit ja niihin sopivat pussit löydät kemukaupasta. Voit myös tulostaa etiketit omaan käyttöösi tästä:popupkemut-halloween-karkkikaare-ladattava.

Hauskaa halloweenin odotusta ja pysykää palstalla. Paljon hirwiöhauskaa vielä luvassa.

Lasten Helsinki värittyi iloisissa tunnelmissa Little Market -lastentapahtumassa Teurastamolla

popupkemut-littlemarket7

popupkemut-littlemarket3

popupkemut-littlemarket

popupkemut-littlemarket5

popupkemut-littlemarket6

popupkemut-littlemarket2

popupkemut-littlemarket4

Kiitos kaikille mahtaville vieraillemme vauhdikkaasta viikonlopusta!

Helsinki Design Weekin kunniaksi syntynyt Lasten Helsinki -uutuusteema kohtasi kemukansan Little Market -lastentapahtumassa Teurastamolla kauniina syyskuun viikonloppuna. Osastollamme riitti vilinää kun Helsingistä tutut rakennukset ja Korkeasaaresta karanneet eläimet värittyivät juhla-asuunsa ja Sokerimuruja -blogista tuttu Anna tarjoili viikonlopun aikana liki viisisataa kuppikakkua pienten sormien koristeltavaksi.

Lasten Helsinki -kemuteema on synytnyt Pop up kemujen ja Helsingin Tamperelaisimman muotoilijan yhteistyönä. Kuosissa seikkailevat paikat valittiin Hollantilaisen pikkupojan avustuksella, hänen kertoessaan Helsingin lempipaikoistaan. Lasten Helsinki -teematuotteet innostavatkin pieniä juhlijoita löytöretkelle Helsinkiin. Etsikää yhdessä jättijulisteesta tuttuja rakennuksia tai kata koko juhlajengille oma tabletti ja järjestä tietokilpailu, jossa jokainen saa värittää oman vastauksensa.

Kuppikakkubaarin saaman suosion innoittamana tulemme palaamaan aiheeseen vielä Annan kanssa uuden blogipostauksen parissa, jossa annamme vinkkejä siitä, kuinka toteutat kuppikakkubaarin omissa kemuissasi.

1 2