Archive of ‘kisu kisu’ category

Kisu kisu…

Kemukauppiaan tytär täytti juuri kuusi vuotta. Tyttö toivoi sitkeästi kissa-teeman juhlia ja tämän toiveen siivittämänä syntyi kauppaamme uusi juhlateema.

Värikäs, leikkisä ja reipas juhlateema taipuu moneen menoon ja lempiväriin. Tyylitellyn kissahahmon lisäksi teemaan liittyvät vahvasti rusetit, tassut ja lankakerät. Tästä tematiikasta juhlan järjestänä on helppo tehdä koristeluja ja keksiä pelejä ja leikkejä synttärikemuille.

Teeman värimaailma sopii erinomaisesti My Little Day:n kolmio- ja rusettikuviollisiin kertakäyttöastioihin ja MeriMerin valmistamiin suloisiin Harlekiini-astioihin. Kaverijuhlien kattauksesta tuli helposti todella herkullinen.

popupkemut-kisukisu-tarra-60mm

popukemut-kisukisu-kattaus-3

popupkemut-kisukisu-poytaliina

popupkemut-kisukisu-lankakaerat

popupkemut-kisukisu-kattaus

Tarjoilujen suhteen valittiin helppoja ja lapsille mieluisia herkkuja. Jos kaverisynttärit järjestetään heti koulupäivän jälkeen, kannattaa suosia erityisesti myös lapsille maistuvia suolaisia tarjottavia. Helpot juustoleivät kääräistiin teemapaperiin ja koristeltiin coctail-tikuin, joihin oli liimattu teematarrat. Pop up kemujen kaikki teemapaperit on tulostettu ekologiselle ja myrkyttömälle design-paperille, joten papereita voi turvallisesti käyttää myös ruokien tarjoiluun ja esillepanoon.

Tarjoilujen vetonaulana oli täytekakun sijaan ”koristele oma muffinssi -workshop”. Jokaiselle vieraalle oli varattu herkullinen kuppikakku, jonka valkoinen kuorrute odotti täyttäjäänsä. Vinkkejä juhlien tarjoiluihin kysyin tietenkin Sokerimuruja -blogin Annalta. Sain ihania ehdotuksia, joista päädyin valitsemaan Strömsön suklaakuppikakut. Resepti vaikutti helpolta (ja oli myös sellainen) ja erityisesti siinä kiehtoi kuppikakun browniemainen koostumus. Tämä resepti päätyi suoraan suosikkilistalleni. Pienet juhlavieraat nauttivat todella kuppikakkujen koristeluista ja karkkein alta paljastunut suklaakuppikakku taisi viedä hetkeksi tyttölauman kieletkin…

popupkemut-kisukisu-leivat

Kisu kisu -teeman tablettien/teemapaperin toiselta puolelta löytyy hauska kissanaamari. Juhlien aktiviteetiksi valikoitui luonnollisesti kissanaamarin askartelu ja lankakeristä inspiroiduttiin solmimaan ystävännauhoja. Kissanaamarista saa erityisen hienon, mikäli intoutuu kääräisemään rusetinkin korvan juureen. Rusetit voi hyödyntää myös kattauksessa tai juhlien koristelussa ja leikata naamarit jokaiselle vieraalle valmiiksi.

popupkemut-kisukisu-naamari

popupkemut-kisukisu-naamari-2

popupkemut-kissanaamari-1

Tutustu kisuteemaan verkkokaupassamme ja hei! pidämme palautteesta, kerro tykkäsittekö tästä teemasta?