Archive of ‘ystävänpäivä’ category

LOVE! – askartele ystävänpäiväkoristeet

popupkemut-ystavanpaiva-viiri

Ammutaan rakkauden nuolia! Sujauta ystävälle kuoreen viesti tai leikkaa monta sydäntä ja pari nuolta viiriksi asti. Pop up kemut tarjoaa nämä söpöt askarreltavat.

popupkemut-ystavanpaiva-diy

Lataa nuolet koneellesi ja tulosta tästä: popupkemut-loveviiri. Huom! nuolet ja teksti ovat  peilikuvana, näin mahdolliset hudit viivan kanssa jäävät taustapuolelle piiloon yksipuolisissa toteutuksissa.

Lataa sydämet tästä: popupkemut-ystavanpaiva-sydan!

Katso edellisestä postauksesta kuinka nuolet koristavat vaikka kattausta. Vielä ehdit osallistua ihanaan karkkibuffet-arvontaan. Osallistumisaikaa on 14.2. asti.

Voita karkkibuffet jaettavaksi kavereiden kesken

Pop up kemut juhlii ystävänpäivänä 1-vuotis -synttäreitään! Kurkkaa alta miten järjestyy ihana ystävänpäivän karkkibuffet ja osallistu arvontaan voittaaksesi omasi!

popupkemut-karkkibuffet-ystavanpaiva
Näyttävä ja herkullinen karkkibuffet on juhlien showstopper. Ystävänpäivän kunniaksi toteutimme karkkibuffan vaaleanpunaisissa tunnelmissa. Pöytään katoimme Tanskan astiauutuudet; kauniit lasipurkit ja herkulliset somisteet. Liimaamalla lasipurkkeihin tarroja ja askartelemalla etikettejä uudistat yksinkertaisen ja monikäyttöisen lasipurkin moneen tarpeeseen; juhlaan, keittiöön tai lahjaksi!

popupkemut-karkkibuffet-ystavanpaiva4
Purkit täytettiin Roobertin Herkun ihanilla karkeilla ja samalla kysyimme kauppiaalta itseltään miten onnistunut karkkibuffet rakentuu. Tässä Marjan vinkit herkullisen karkkibuffan rakentamiseen:

”Valitse karkit buffetiin värin ja juhlateeman mukaan ja panosta myös näyttävään esillepano koristeilla. Kaiva kaappeja ja käytä mahdollisuuksien mukaan eri korkuisia astiota tai korokkeita. Muista kuitenkin, että buffaan pitää valita ensisijaisesti hyvänmakuisia karkkeja, älä täytä purkkeja pelkästään kovilla sydämen muotoisilla karkeilla, jotka varmasti näyttävät hyvältä, mutta maistuvat kiviltä.

Valitse karkkibuffaan erilaisia karkkeja, vaikka vaahtokarkkeja,  hedelmä- laku- ja salmiakkinameja, jotta mahdollisimman monelle löytyy jotain. Kesäjuhliin en suosittelisi suklaata tai toffeeta, viileämmillä ilmoilla niitäkin voi toki olla. Huomioi, että tuoteselosteita arvostetaan varmasti juhlabuffassa, varsinkin jos väkeä on enemmän. Askartele kauniit etiketit tai piilota tuoteseloste vaikka purkin kanteen jos et halua jättää sitä esille. Karkit voi myös nimetä juhlien teemaan sopivilla nimillä, jos mielikuvitusta riittää!”

popupkemut-karkkibuffet-ystavanpaiva3

Roobertin Herkku on ehdottomasti tutustumisen arvoinen karkkikauppa viiskulmassa Fredrikinkadun ja Merimiehenkadun kulmassa. Sisarukset Marjan ja Martti pitävät pientä ja erityisen herkullista, sekä palvelevaa karkkikauppaa isoäitinsä jalanjäljissä, mutta täysin omalla tyylillään. Ovella vastaan tuleva huumaava karkin tuoksu, kiva tunnelma ja ystävällinen palvelu eivät varmasti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää Viiskulman helmestä Roobertin Herkun blogista.

popupkemut-karkkibuffet-ystavanpaiva2
Sarvikuonon jalkoihin jäänyt klassinen polkkakarrkitanko on maukas ja kaunis tarjottava. Tai mikset lähettäisi ystävälle suloista makeista vain kertoaksesi, että hän on sinulle tärkeä? Mukaan kannattaa sujauttaa confettia, ehdottomasti!

popupkemut-karkkibuffet-ystavanpaiva7

Käsintehdyt vaahtokarkit ovat päässeet korkeimmalle paikalle buffetissa. Kaunis lasipurkki on nostettu pienen keraamisen kakkuvuoan päälle. Kirjaintarroilla on hauska koristella purkkeja teeman mukaan. Valikoimastamme löydät kultaglitter-kirjaimet ja värikkäät kirjaintarrat.

popupkemut-karkkibuffet-ystavanpaiva6
Voita karkkibuffet seuraaviin juhliisi!

Pop up kemut juhlii pain 1-vuotista taivaltaan ja arvomme sen kunniaksi yhteistyössä Roobertin Herkun kanssa tarvikkeet karkkibuffetiin!  Palkinto sisältää kolme erilaista lasipurkkia, tarrat, kuppikakkuvuoat, paperipussit ja KILON Roobertin Herkun ihania nameja.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä julkaisua tai kilpailujulkaisua Facebook-sivuillamme. Jakamalla postin omassa blogissasi tai sosiaalisessa mediassa ansaitset kaksi arpaa! Osallistumisaikaa on ystävänpäivään (14.2.) asti!